Site Overlay

Accommodatie

De locatie waar Ceylan dagelijks te vinden is om de paarden te trainen en te verzorgen is de professionele accommodatie ‘PSC Den Goubergh” in Roosendaal. Deze locatie beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om optimaal te kunnen trainen.

Op deze accommodatie bevindt zich ; stapmolen/longeercirkels/ paddocks/ weiden/ binnenbak/buitenbak/poetsplaatsen/solarium. De stapmolen, longeercirkels, paddocks en rijbanen zijn allemaal voorzien van professionele bodems, die elke dag worden gesleept en gesproeid om deze in goede conditie te houden.  De stallen waarin de paarden staan zijn zeer ruim en erg licht, ook zijn de stallen voorzien van een stalluik. Er is een uitstekend luchtsysteem, waardoor er veel frisse lucht is. De paardenstallen worden elke dag gemest en krijgen elke dag vers stro. De paarden krijgen drie keer per dag hooi. Het hooi en stro is van topkwaliteit. Ook krijgen de paarden vier keer per dag krachtvoer en/of muesli & slobber.

De paarden worden drie keer per dag uit hun stal gehaald. ’S ochtends gaan ze in de molen, daarna worden ze gereden. Na het rijden gaan ze in de paddock of in de wei,  als het weer dat toelaat. Anders worden de paarden aan de hand gestapt.

www.dengoubergh.nl

 

DG1

 

DG2

 

 

 

Geef een reactie