Site Overlay

Wereldbeker Den Bosch

De Wereldbeker was zeer geslaagd!!!!!!!!!!!!!! Een ervaring om nooit te vergeten, een droom die uitkwam. Voor ons kwam het sportief gezien te vroeg, onze concurrentie was de gehele wereldtop, maar we hebben ons goed laten zien, we hebben onze potentie en kwaliteit laten zien; we hebben vele complimenten mogen ontvangen.  Zygrande vond het publiek en de sfeer prachtig. Hij deed nog meer zijn best en zelfs tijdens de kur gedroeg hij zich SUPER, vroeger was hij heel erg bang voor muziek. Helaas had ik nog geen eigen kur, maar gelukkig kon ik de kur van Willem-Jan Schotte lenen. Hij heeft mij deze dagen ook super getraind en geholpen. Ik wil iedereen bedanken voor de support en speciaal Willem – Jan voor de begeleiding en Janine; supergroom. Uiteindelijk zijn we 14e geworden met 65,5%, iets waar ik enorm trots op ben!!!!

Hieronder een sfeerimpressie :D:D:D:D

1

10

2

3

4

 

5

6

7

8

9

11

12

13

14

15

 

16

17

18

Geef een reactie