Site Overlay

Grand Prix gewonnen!

In Maasdijk hebben Zygrande en ik onze eerste wedstrijd van 2016 gereden! We waren al twee maanden niet weggeweest, de paarden hadden een welverdiende vakantie gekregen.
Het was even spannend weer de eerste keer….maar Zyg deed het super en ik was weer trots zoals altijd haha. Ik had zelf wat rijdfoutjes, maar de algemene proef was goed. Ik ga hard werken om foutloos te leren rijden, wat is dat moeilijk zeg!!! We werden eerste geplaatst van de Grand Prix, de rubriek werd verreden in handicap met de inter A en 2. Bij de ene jury had ik 67,5%, bij de andere 64%…een beetje verschil, ikzelf had 67% geschat, maar ja ik zeg altijd maar zo: je moet zo goed leren rijden dat helemaal niemand om je heen kan!!!!!!

Ik heb een mooie foto ontvangen van www.madebyjessy.com, bedankt!

gpmaasdijk

 

Geef een reactie