Site Overlay

Persoonlijke uitnodiging WERELDBEKER!!!!!!!!

Gisteren werd ik gebeld door de organisatie van Indoor Brabant…………ik heb gewoon een persoonlijke uitnodiging gekregen om deel te nemen aan de WERELDBEKER!!!!

Wat ben ik een geluksvogel. Dit is een droom die uitkomt en ik kan niet wachten om aan de start te verschijnen!!!!!

De wereldbeker cyclus is normaal gesproken voor de beste 15 combinaties van de wereld. Ik kom net kijken, heb nog maar 1 internationale Grand Prix wedstrijd gereden. Daarom is dit zo ontzettend speciaal, dat de organisatie van Indoor Brabant mij gunt om deze ervaring op te doen en natuurlijk de Turkse dressuursport een stimulans te geven! Een speciaal bedankje naar Yvonne van Bergen, zij heeft mij voorgedragen als Wild Card optie.

Kaartjes kun je kopen op: www.indoorbrabant.com !

Een leuk detail; drie jaar geleden had ik me geplaats tijdens de nationale Z2 kur strijd op Indoor Brabant, daar werden we vierde met 69%.  Nu rijden we gewoon WERELDBEKER GRAND PRIX! #livingthedream

Foto van Indoor Brabant 2013:

indoorbrabant2013krantstem1

Geef een reactie