Site Overlay

GRAND PRIX!!!!!!!

Afgelopen zondagavond was het zover; ONS Grand Prix debuut!! De bedoeling was om een kleine wedstrijd te starten, maar halverwege de week werd er bekend gemaakt dat de wedstrijd in de Mortel, super georganiseerd door Fleury Sport Events, een kaderwedstrijd werd. Even schrikken, maar uiteindelijk is het allemaal hetzelfde.

Zygrande liep echt super, hij stond er scherp aan en tijdens het losrijden was hij wel héél fit. Hij leek net weer 5 jaar, maar dat is alleen maar positief. Over de proef zelf waren we, ik en mijn trainer Karin Retera, heel tevreden. Er waren nog wat beginnersfouten en een paar dubbeltellende grote fouten, maar de algemene proef was gewoon echt goed, met kwaliteit. De juryleden en toeschouwers waren heel erg enthousiast, dat is echt leuk om te horen. Uiteindelijk werden we zevende met dik 65% (ondanks puntenverschil)!!! Een droomdebuut 🙂 !

Met deze prestatie ben ik de eerste Turkse Grand Prix amazone ooit, we hebben onze internationale score binnen én we komen in aanmerking voor trainingen van de Nederlandse bondscoach.

Bedankt voor de mensen die er altijd zijn voor ons, bedankt familie, bedankt vrienden, bedankt Zygrande; jij bent mijn droom, mijn alles!!!!!!

gp4 gp3 gp2 gp1

Geef een reactie