Site Overlay

Subtop Hulten (met Totilas!)

Zondag zijn Zygrande en ik naar Hulten gereisd om daar aan de start te komen in de intermediare 2 en ervaring op te doen. Ik was niet echt tevreden over de proef, ondanks er wel dingen verbeterd waren. We moeten gewoon meer op wedstrijd, zodat dadelijk alles gaat kloppen in de ring en we constanter en beter gaan presteren. Natuurlijk leggen ik en mijn trainer Karin Retera de lat erg hoog, maar dat moet ook met zo’n paard als Zygrande en onze doelen! Uiteindelijk behaalden we nog een tweede prijs met 65%.

Deze dag werd erg speciaal, omdat de wereldberoemde Totilas zijn rentree in de Grand Prix maakte met zijn ruiter Matthias Rath. Ik ben grote fan van Totilas en heb ook een 4 – jarige merrie van hem, waar ik heel blij mee ben. Totilas liep geweldig en na afloop van de prijsuitreiking heb ik nog even gekletst met de vriendelijke Matthias, echt heel leuk!!

krant inter2 4

toti1

toti2

toti3

toti4

Geef een reactie