Site Overlay

Paarden

Zygrande Le Coupied

Krack C x Ferro x Donnerhal – 1.70 – 2004
Fokker: Moulin du Coupied, fam. Van Doorn
Eigenaar: C. Avinal

Zygrande is ruin van Krack C x Ferro. Met dit paard rijdt Ceylan op het allerhoogste niveau; Grand Prix. Ceylan en Zygrande hebben al vele nationale en internationale successen geboekt, onder andere deelname aan het WK jonge paarden en zilver in de finale van de Subli cup 6-jarigen.

 
398051_523046694395010_1988868714_n

Royal Rias Berlin 

Royal Dance x Pardon – 1.70 – 2001

Rias is een oldenburger ruin van Royal Dance x Pardon. Rias is Ceylan haar eerste paard en samen hebben ze vele (nationale)overwinningen behaald. Ze zijn samen gegroeid van de klasse L1 t/m de Prix st. George. Rias is verkocht naar Australië, maar zal altijd ontzettend speciaal blijven.

 

Royal Rias Berlin2Royal Rias Berlin3

 

Van Gogh

Kimberly x Zuidhorn x Balder – 1.77 – 2002
Eigenaar: T. Coremans

Van Gogh, oftewel Tinus, is een lieve, betrouwbare, werkwillige en kwaliteitsvolle ruin.
Tinus heeft onder zijn eigenaresse succesvol ZZ Licht gelopen. Ceylan zal hem in de subtop gaan uitbrengen, hij is afgericht tot intermediare B. Van Gogh is te koop.

 

portret

Zeloma DLT

Sam R x Zuidhorn x Stuyvesant x Farn – 1.72 – 2004

Zeloma is een KWPN merrie uit de bekende Loma stam van Sam R x Zuidhorn x Stuyvesant x Farn. Met Zeloma wordt er kleinschalig gefokt, waardoor Ceylan beschikt over nieuwe jonge paarden.

Elisaloma

Canturano x Sam R x Zuidhorn – 1.64 – 2009

Elisaloma (Liesje) is een zelfgefokte KWPN merrie van Canturano met als moeder Zeloma DLT. Liesje is een stermerrie springen en onder het zadel springt zij ook zeer goed.
Ceylan rijdt voornamelijk dressuur met deze werkwillige, talentvolle, nuchtere en vooral mooie merrie.

 
website5

elisa1

Gigiloma

Totilas x Sam R x Zuidhorn – 1.65 – 2011
Gigiloma (Gigi) is een zelfgefokte KWPN merrie van de wereldberoemde hengst Totilas met als moeder Zeloma DLT. Ze is net zadelmak gemaakt en doet het erg goed onder het zadel.

Gigi

Holyloma C

Krack C x Sam R x Zuidhorn – 2012

Holyloma  C (Holly) is een zelfgefokte KWPN merrie van Krack C met als moeder Zeloma DLT. Holy is het halfzusje van Elisaloma en van Zygrande.

 

Geef een reactie