Site Overlay

HOTIAD AWARD GEWONNEN!!!!!!!!

Zondag 29/11 werd er in Capelle a/d Ijssel de Hotiad Award uitgereikt. Hotiad ( www.hotiad.nl ) is een Turks- Nederlandse ondernemersvereniging die elk jaar de ”HOTIAD ÖDÜL TÖRENİ ” uitreiken. Ik was genomineerd in de categorie sport, waar ik erg trots op ben. De andere nominaties bleven tot het laatste moment geheim, waardoor het erg spannend was. Eigenlijk extra spannend, want de prijzen werden pas richting het einde van de avond uitgereikt. Eerst was er een prachtig showprogramma, met een Turks koor, komediante, zanger en zangeressen. Ook de voorzitter van Hotiad, de heer Hikmet Gürcüoglu, heeft gezongen deze avond met o.a. zijn zus. Het was een zeer drukke avond met veel mensen en iedereen was super aardig en enthousiast over de dressuursport.

Na de pauze begon de uitreiking van de award en toen zag je pas de andere genomineerden. Het was erg spannend gemaakt door de foto’s van iedereen te draaien en …uiteindelijk kwam er een naam , de mijne !!! SUPER blij en trots ben ik!!! Iedere winnaar werd op het podium geroepen om een bedank woordje te doen. Ik had me natuurlijk niet voorbereid en het was eigenlijk best heel spannend op zo’n podium met veel journalisten. Wel gaaf om mee te maken! Mijn dank gaat uit naar Hotiad, mijn moeder, mijn familie, mijn team en mijn paard(natuurlijk!), maar ook in het bijzonder de heer Hikmet Gürcüoglu, want dankzij deze man stond ik daar :-).

Naderhand heb ik overal interviews gehad, de media aandacht (TV/ internet/krant) was overweldigend. Ik ga het allemaal plaatsen bij ”media” https://ceylanavinal.com/#!/media. Ook heb ik met veel mensen gesproken en veel nieuwe mensen leren kennen, het was echt fijn om te voelen dat iedereen het heel mooi vindt wat ik doe. Ik denk dat deze avond een goede stap richting een succesvolle toekomst van de Turkse dressuursport is! Deze avond vergeet ik in ieder geval nooit meer.

Links video’s:

https://m.youtube.com/watch?v=_zY1Hk1prkU

http://demet.nl/watch.php?vid=722a5a56f

http://demet.nl/watch.php?vid=da0b133ae

 

Foto’s van de prachtige avond:

© Yalcin Cakir & Mehmet Kose

hotiad hotiad1 hotiad1 hotiad2 hotiad3 hotiad5 hotiad8 hotiad10 hotiad11 hotiadhikmetceylan hotiadkuzuceylan hotiadmama hotiadyalcinceylan

Geef een reactie